Látogasson el Állatparkunkba elektromos kisbuszunkkal, vagy a Dotto Kisvonattal!DOTTO KISVONAT

Szálljon át a kisvonatról, vagy rendelje meg kisbuszunkat, akár házhoz, és városnézés közben eljut a Bella Állatparkba, ahol csodálatos programok várják a gyerekeket és felnőtteket. Miután tettek egy kellemes sétát és körbejárták az állatparkot, lovagoltak és tevegeltek, buborékfociztak és a gyerekek kiugrálták magukat az ugrálóvárban, egyszerűen vegyék igénybe kisbuszunkat és a kisvonatot hazajutáshoz. Tökéletes párórás, vagy akár egy egésznapos program!

MENETREND

Szálljon fel bármelyik menetrend szerinti járatra a városban bármelyik állomásnál és a kisvonat menetrendje szerint az Aranypart kemping végállomásnál szálljon át közvetlen állatparki kisbusz járatunkra! Kérjük átszállási szándékát szíveskedjen jelezni előre a kalauznak, vagy hívjon minket telefonon! A kisvonat menetideje Siófok városközponttól (Fő tér) az Aranypart kemping végállomásig és kisbuszos transzferrel az Állatparkig összesen kb. 40 perc.

A MENETREND NYOMTATHATÓ FORMÁTUMBAN:
MENETREND MEGTEKINTÉSEA kisvonat retúr jegyet a kisvonaton vásárolhatja meg, a kisbuszos transzfer és az állatpark belépőjegy az állatparkban fizetendők.

Kisbusz transzfer a kisvonatról az Állatparkba: 500,-Ft/fő/útBELLA KISBUSZ

Kisbuszunk egyéni megrendelésre rendelkezésre áll, és akár házhoz is megy Siófokon. Amennyiben elektromos kisbuszunkkal szeretne az állatparkba ellátogatni kedvező áron és gyorsabban, kérem szíveskedjen előzetesen egyeztetni a +36 30 456 5745 telefonszámon.

A kisbusz menetideje Siófok városközponttól az Állatparkig mindössze max. 15 perc.


ÁLLATPARK JÁRATUNK HÁZHOZ RENDELHETŐ!

Állatpark járat belépővel és oda-vissza menetjeggyel a Bella Kisbusszal:
Gyerek jegy: 2200,-Ft · Felnőtt jegy: 2700,-Ft

Az ár tartalmazza a kisbusz retúr transzfert és az állatpark belépőjegyet.


CSOPORTOS KEDVEZMÉNYÉRT KÉRJEN AJÁNLATOT!